Ik ben Tanja de Vries, in de lente van 1971 geboren te Gouda en een trotse moeder van een levendige dochter.
In 2017 ben ik gediplomeerd als ritueelbegeleider bij Het Moment te Amersfoort en in 2018 gecertificeerd tot vakbekwaam uitvaartbegeleider bij Meander Uitvaartopleidingen te Zwolle. Tijdens de opleiding heb ik praktijkervaring opgedaan bij Limes Uitvaartzorg te Millingen aan de Rijn. De beste ervaringsplek die ik mij kon wensen!
Daarvoor ben ik werkzaam geweest als o.a. traject- en re-integratiebegeleider, trainer, stewardess en consulent zakelijke dienstverlening.

Mijn passie voor verbinding, mensgericht, dienstverlenend en nauwgezet werken bepaalde de keuze voor het uitvaartvak.  In mijn ogen is iedere situatie uniek en elk mens bijzonder. Met een aandachtige open houding wil ik zorgvuldig afstemmen op nabestaanden en zo passende hulp en steun bieden. Door ruimte en tijd te creëren voor wat zich niet laat afdwingen in de dagen rond overlijden, kan er een betekenisvol en uniek afscheid ontstaan.

De naam Kleurrijk Afscheid symboliseert voor mij de kleurschakeringen van ons leven.
Soms geeft het leven fleurige, levendige dagen, soms grijze en momenten van absolute duisternis. Ieder mens, ongeacht zijn afkomst, ras, handicap of levensovertuiging, kent zijn eigen kleurencompositie die het leven markeert van het begin tot het einde. Samen kunnen we de kleuren van het leven van een dierbare laten voortleven in een herinnering en de betekenis ervan in deze wereld niet verloren laten gaan. Graag zet ik mijn aandacht, kennis en ervaring in voor dit doel.

Tanja de Vries